Skip to main content

Edició 2019

L'artesania omple Pollença amb la Fira d'Artesania 2019

L'Ajuntament de Pollença en col·laboració amb l'Associació d’Artesans de la localitat varen organitzar la Fira d’Artesania 2019. En la present edició es va fer un repàs dels estris propis d’oficis antics i alguns encara presents, amb diferents mostres i exposicions d’oficis artesans. La Fira d’Artesania representa una part fonamental i exclusiva de la Fira de Pollença. Enguany s'ha volgut retre homenatge a un dels artesans que durant molts d’anys hi participà activament i que malauradament ens ha deixat aquest 2019, Jaume Cortès, mestre Paco, qui feu de la fusta la seva passió. 

El 2019 ha estat declarat Any Guillem Bestard. Per aquest motiu, aquest fotògraf pollencí́ il·lustre ha tingut una presència molt destacada durant aquests dies de Fira; hem pogut trobar fotos seves a alguns carrers de la vila i una exposició de la seva pintura al Museu de Pollença, una faceta poc coneguda atesa la preeminència de la fotografia en la seva vida professional i artística. 

Música, art, tallers, llibres, marxandets, circ, danses populars, gastronomia... s'han ofert durant aquest Fira, des de dia 8 i fins a dia 11 de novembre. 

Entre les activitats també cal  destacar la V Cervesàrium Pollença, una mostra de cervesa d'autor acompanyada de cuina sobre rodes (foodtrucks), que es va celebrar tant divendres com dissabte i diumenge.