Skip to main content
Demostracions i tallers adreçades a un públic general

Demostracions i tallers adreçades a un públic general

El dissabte de la Fira de Pollença, dia 12, i el diumenge, dia 13, es varen dur a terme diferents tallers a l'Espai XX/21 situat en el claustre de Sant Domingo. Per poder assitir als tallers, les persones insteressades s'havien  d'inscriure enviant un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant un taller concret.

Es varen realitzar tallers de aqüarel·les, de sabó amb llana enfeltrada i també un taller de cata d'aromes.

Taller-aquarel-la-Fira-Pollenca

Fotos Fira Pollença 2022

Taller aromes Fira Pollença 2022

A banda dels tallers, es realitzaran dues demostracions artesanals  en directe el dissabte dia 12 a les 12 h; una de pintar siurells que realitzarà Margalida Serra, una altra de cordar cadires a càrrec de Pocovineta. Aquestes demostracions es duran a l'Espai XX/21 que està ubicat a l'interior del claustre de Sant Domingo.

la Fira de Pollença 2022

la Fira de Pollença 2022

El diumenge dia 13 es durà a terme una tercera demostració artesanal en directe "Filar llana d'ovella i elaboració de tapisos" a càrrec de l?organització Mater; i la demostració i taller "Fes el teu sabó amb llana enfentrada" a càrrec de Llanatura i la Fundació Es Garrover dins el claustre de Sant Domingo.