Skip to main content
Cursa Memorial Miquel Amengual

El disssabte de la Fira, dia 12 de novembre, el Club d'Atletisme Pollença va organitzar la II Cursa Memorial Miquel Amengual. Aquest és un dels esdeveniments esportius més emotius que es du a terme a Pollença durant els dies de la Fira

Els guanyadors absoluts masculins de la prova va ser Toni Mercadal Roldan, que va completar la prova en 20 minuts i 50 segons, seguit de Miquel Capo Soler, Lluis Bauza Mayol. Pel que fa a les dones, la guanyadora absoluta va ser Verónica Castro Calvo, qu va fer un temps de 25 minuts i 38 segons, seguida de les pollencines Margalida Valls Torandell i Joana Chacon Vanrell.

Miquel Amengual va ser un dels grans impulsors de l'atletisme a Pollença, no debades va exercir els càrrecs de president i entrenador del Club d'Atletisme Pollença. L'agost del 2021 va morir. Per aquest motiu, el Club Atletisme Pollença es va decidir a organitzar aquest primer memorial.

La categoria infantil va començar a les 16.00 hores i la de majors a partir dels 14 anys a les 16.30 h. Tant la sortida com l'arribada es feren a la plaça dels Seglars. El circuit és de 6 km i discórrer pel centre del poble, i  inclou la pujada al Calvari.